Nfl Lehetőség, körvonalak, választások, előrejelzések birtoklásra néhány nap 2020. 7.

El kell fogadnunk, hogy a trendi állapottól függetlenül Miami ezt kiérdemli az következő arénájában. Tegyük fel, hogy Cleveland tisztességes munkával segít visszalendülni a győzelemhez és a védekezéshez, mert a Denver nagy napcsúszás előtt áll. A modern időpillanatban úgy tűnik, hogy a friss Chargers és you can Chiefs a tiéd marad, hogy elkészítsék a legszórakoztatóbb fej-vezetési tevékenységeket. Patrick Mahomes és Justin Herbert rakétája között a nagy besorolású vezetési pontjaik valóban nem lehetnek meglepetések, így bárki megteheti.

  • Taylor egy bevált példány, és rövid távon a karrierje kezdetétől fogva, 24/36-ban 200 métert birtokolt, és a múlt héten nulla touchdown lesz.
  • Az Atlanta ebben a szezonban csak akkor védte meg a vadonatúj adását, míg a házi csapat, a Buccaneers az ATS 3-2. lépésével próbálkozik.
  • Lehetővé teszi, hogy az új sportfogadások árrést hozzon létre bármelyik opcióhoz, de néhány kisebb árrést is rögzít azáltal, hogy -105 sportfogadási nyomot biztosít.
  • Ahhoz, hogy megállítsák a feltételezett 1-5-öt és hasonló sorssal szemben, ismét nyernek.

Testünk körbejárja a legújabb időórát, a játékszimulációkat indítja el, és megvizsgálja a tanulmányozást minden egyes NFL évhez illően, és utószezonba kerül, egészen a legújabb Awesome Bowlig. Ezután teljesen ingyenes NFL-válogatások formájában beengedjük az Önnel kapcsolatos információkat, hogy tanácsos viselkedést alakítsunk ki, és Ön saját fogadási érzéseit csiszolja. Az e-mailekhez teljesen ingyenes választás, parlay és sportfogadási ajánlat is biztosított. A „Las Vegas-i lehetőség” névre keresztelt nyugati lehetőség egyszerűen javaslatokat tesz arra, hogy mennyit nyerhet a kiváló száz dolláros fogadás mellett, vagy éppen mennyit érdemes megosztania, hogy 100 dollárt nyerjen. A preferenciákat negatív összeggel illusztrálják, ha az esélytelenebbek magabiztosan számolnak. A legújabb dizájn, valamint az NFLPickWatch négy történetének, fél tucat évnek a legjobb helye a felfelé ívelő NFL-válogatáson, és a CBS Sports Football Pick’em játékosainak több mint 94%-át négyszer legyőzheti ezen az időszakon keresztül.

Következő | Nfl Birtoklási lehetőség Néhány nap 1. lépés

A vadonatúj Seahawk-okat elfelejtették a Bengals-otok, és nem kellett fizetni az adakozásért, így továbblépnek a 3-2. ATS-re ebben a szezonban. A friss Oroszlánok megpróbálkoznak az 5-1. lépéssel ahhoz az évhez, amikor feliratkoznak a vadonatúj Chiefs-re, Dolphins-ra, 49ers-re, és te már az Eagles-ben. A vadonatúj Ravens, akik irányítják a legújabb AFC North, valójában cuatro-dos a 12 hónap, és akkor a terjedést.

Nfl hét 3. lépés Fogadási lehetőség: Pénzvonalak, Spread és tovább

Az NFL Area Give-n belüli NFL-szorzók általában a kiváló szabványos stílusban kerülnek megadásra, és ezért a sportfogadók által őrzött új „levet” jelzik. Az egyhetes NFL-kontúrok birtoklása mellett az NFL Moneyline-n való játék rendkívül jól ismert, és az NFL-fogadások királya maradhat. A Carolina Panthers friss játéka az NFC Southern és a Southern tekintetében tulajdonképpen egy meglehetősen ésszerű diszfunkció abból a pontból, ahol az évszakokat a hónap első lépésének kezdőrúgásánál feltételezték.Jimmy Garoppolo, Deebo Samuel, George Kittle, Brandon Aiyuk és lehet, hogy Raheem Mostert is egyformák, szóval igazán kellemetlen eredményeket hoznak. Ennél az alkotásnál az új 49ers az 1. hónap legnagyobb kedvence a legújabb Buccaneers mellett. Ennek ellenére az Öböl környéke a kívánatosabb a kettő közül, és ez lehet a legcsábítóbb csapat az 1. napon.

következő

A vadonatúj Cardinals enyhe házpreferenciák, amelyek száma enyhén emelkedett az új Saints sérüléseinek mérlegelésekor. Itt van, amit meg kell tanulnod a szerencsejátékról a szentjeidnek versus. Cardinals belül néhány napon belül 7, amellett, hogy up-to-date esélyek, a divat és minden a mi elvárják, hogy rendelkeznek a “csütörtök esti sport.” A szerencsejáték a hónapban 18-val az évszakok kezdete előtt valójában egy igazi próba a prognózisból. Ha megnézzük az NFL rájátszásának esélyeit, könnyebben felmérhetjük, mi jöhet szóba az egyes pártoknál. Az új Debts and Chiefs december közepén játssza az immár évente megrendezett rájátszás előtti versenyét, de ez csak egy része a vasárnapi késői-középi játéknak.

Környezetbarát Bay Packers a Denver Broncostól Lehetőség és te is Lines

Amikor azonban a kedvencek közvetlenül nyernek az online játékban, elhanyagolják a legújabb hagyaték védelmét, azt úgy hívják, hogy a továbbadás ellen leesik. A 49ershez hasonlóan a legújabb Eagles is a hatodik héten ugyanazon -step 1.0 lehetőség felé veszi az utat, amelyből Aaron Rodgers és a Jets áll szemben. GameSpreadMoneylineTotal49ers a Browns49erstől -1,049ers -115, Browns -105A 2023-on belüli Browns-szal kapcsolatban bizakodó lehetek.Nagy a kritériumuk, hogy Deshaun Watson a második évben bent legyen a Clevelandben, van egy biztosítéka, valamint a futópárosuk a vadonatúj liga legjobbjai közé tartozik.

A kutatás érdekében az Indianapolis biztonsága valójában a 24. a pontok számában (25,3), Ön pedig a 26. helyen áll a yardokon belül (357,2) minden online játékban. Az új élesek öt teljes dolgot biztosítanak lenyomva, és tovább csúszik, ahogy mi módszerünk indul. Az újnál alacsonyabb, mint a dollár 80%-a a tétek 64%-án, így ez az online játék valószínűleg egyenesen lefelé értékelhető a társadalmi igényekhez képest.

Ez fog nyerni?

A vadonatúj Weekend esti játékban a legújabb Buccaneers szerepel, akik idén csak 2 cuatro-val állnak szemben, de közvetlenül 5 lépéssel. Megszűnt a vadonatúj vonal is, a Bucs -több.5-ös vasárnap estére, így hétfőre 13,5 lehet. A Virginia Műszaki Egyetemen végzett, és korábbi pálya- és pályafutású futóként a srác folyamatosan figyeli a legújabb fejlesztéseit, és az iparágon belüli előrelépéseket. Mindössze a 22. a pontozási menedékben, a 27. a bűnözési minősítésben, és minden egyes videojátéknál méterben az utolsó helyen áll.

Compare listings

Compare